Aktivnosti na rijeci Kupi

Kupa je mirna i plovna rijeka te je stoga pogodna za vožnje kanuima ili ribarskim čamcima.

Bogata je ribom te će svojim ribnim vrstama zaintrigirati svakog ribolovca. Također, u ljetnim mjesecima je pogodna za kupanje i različite sportske aktivnosti na vodi. Istražite ljepote ove prekrasne rijeke i upustite se u avanturu istraživanja njenih čari. Sigurni smo da se nećete razočarati.

Pecanje

Iznajmite naš riječni čamac s veslima i električnim motorom koji čuva okoliš. Upustite se u avanturu istraživanja rijeke Kupe i uputite se na kratki izlet po njenim vodama. Ne zaboravite ponijeti sa sobom ribarski – rijeka Kupa je bogata ribom, samo trebate strpljivo čekati na svoj ulov. Javite nam se za sva pitanja o lovostaju i zabranama lova određenih vrsta riba. Rado ćemo Vas uputiti u sve što Vas zanima.

Veslanje

Da li ste ikada poželjeli uživati u povjetarcu dok sigurno plovite mirnom rijekom i istražujete njene čari? Ukoliko jeste, mi ćemo Vam ostvariti želju! Iznajmite naš kanu s veslima i istražite ljepote rijeke Kupe. Osjetite povezanost s prirodnim okruženjem u kojem se nalazite i uživajte u sunčanom danu. Nećete pogriješiti!

Plivanje

Da biste uživali u suncu, plaži i vodi ne morati ići na more! Uživajte s nama na našoj uređenoj plaži rijeke Kupe, na kojoj se možete sunčati, odmarati i uživati u vodenim aktivnostima. Rijeka Kupa je čista, bistra i osvježavajuća te je pogodna za plivanje i za sportske aktivnosti na vodi. Dođite i uvjerite se sami!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.