Kuće za odmor

Pobjegnite od stresnih situacija u našu opuštenu stvarnost!

Resort Mlinski kamen se sastoji od niza objekata koji su posebno uređeni kako bi Vam osigurali udoban smještaj na Vašem odmoru. Naš smještaj će Vam pružiti iskustvo života u prirodi, ali u udobnom i prijatnom ambijentu eko resorta. Svi naši objekti su inspirirani narodnim običajima našega kraja te je cjelokupni prostor, skupa s njegovim pokućstvom, primjeren regionalnim značajkama kuće i načinu života u njoj.

Kuće za odmor eko resorta Mlinski kamen predstavljaju jedinstvenu poveznicu između prošlih vremena i modernog svijeta. U njima ćete moći osjetiti sve čari kulturne baštine našeg kraja dok uživate u komforu prostora u kojem se nalazite. Opremljene prema najsuvremenijim standardima i uređene prema tradicionalnim obilježjima Banovine, naše kuće za odmor će Vas ostaviti bez daha i omogućiti Vam jedinstven doživljaj spajanja prošlosti i sadašnjosti. Uživajte u očaravajućem prirodnom i arhitektonskom ambijentu u kojem se nalazite i ponesite sa sobom prekrasne uspomene na odmor koji ste proveli u seoskoj idili eko resorta.

Kuća Branka

Može smjestiti 6 osoba u tri dvokrevetne sobe i dnevni boravak s otvorenim kaminom. Moguće je postaviti i pomoćne ležajeve za veće društvo. Ima Max TV, centralno grijanje, dva WC i tri kupaonice, zatvoreni bazen, sauna i mini gym. Veliki balkon s pogledom na Kupu.

Kuća Milica

Može smjestiti 6 osoba u tri dvokrevetne sobe. Moguće je postaviti i pomoćne ležajeve za veće društvo. Ima Max TV, centralno grijanje, dvije kupaonice s WC-ima, velika zimska terasa i prostrana okućnica.

Kuća Olga

Ima dva odvojena kata s posebnim ulazima. Svaki kat može prihvatiti 4 – 6 osoba u dvije prostorije (2 kat) odnosno 3 prostorije (1 kat). Oba kata imaju Max TV, centralno grijanje, kupaonice s WC-om i saune, te velike balkone s pogledom na Kupu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.