Momačke i djevojačke večeri

Uplovite odmorni i opušteni u bračnu luku!

Predivno iskustvo

Mlinski kamen za Vas organizira provod posljednje samačke večeri u prirodnoj idili. Osigurat ćemo Vam dobru zabavu i opuštanje pred dan iz snova! Prema svojim željama, možete izabrati jedan od tri specijalna programa koje smo osmislili samo za Vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili posebne želje za svoju večer, molimo Vas da nam se obratite. Očekujemo Vas!

Party all night

Postoji li bolji način provoda posljednje samačke večeri od dobre zabave s Vašim najbližim prijateljima? Naš program Party all night će Vam omogućiti najbolji provod! Paket obuhvaća večeru s čašom vina, neograničenu količinu sokova, domaćeg alkoholnog pića i toplih napitaka, korištenje prostora za zabavu s glazbom te noćenje. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite.

Večer u spa centru

Sve što Vam je potrebno pred dan iz snova jeste malo opuštanja uz najbliže prijatelje? Mlinski kamen za Vas organizira poseban program Večeri u spa centru koji se nalazi u idiličnom prirodnom okruženju. Program obuhvaća večeru s čašom vina, 1h relax antistress masaže, 1h saune, neograničeno korištenje bazena te noćenje. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite.

Adrenalin park

Za avanturiste smo pripremili poseban program koji obuhvaća korištenje adrenalinskog parka, roštilj na otvorenom s uključenom 1l soka/vode po osobi te noćenje. Provedite svoj posljednji samački dan u prirodi sa svojim najbližim prijateljima! Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.