Lovački dom i resort Mlinski Kamen

Naša oaza mira, opuštenosti i ugode će Vam pružiti odmor iz snova!

O nama

Današnji užurbani tempo je doveo do neuravnoteženosti čovjekovog života i prirode koja ga okružuje. Čovjekova potreba za povratkom prirodi i za opuštanjem u njenom miru i tišini postaje sve izraženija. Koncept suživota s prirodom, osim uživanja u čarima koje ona pruža, naglašava i važnost očuvanja prirodnih ljepota za generacije koje dolaze.

Eko resort Mlinski kamen Vam osigurava ugodan i nezaboravan provod, a ujedno vodi brigu o očuvanju okoliša i održavanju prirode u njenom istinskom izdanju. Naši smještajni objekti imaju malu energetsku potrošnju i energetski su samodostatni. Također, svoj resort smo uredili u skladu s lokalnim običajima kako bismo Vam omogućili povratak u prošlost i uvid u život lokalnog stanovništva. Dolaskom u Mlinski kamen ćete naučiti mnogo toga o kulturnoj baštini našeg kraja te ćete pridonijeti njenom očuvanju. Za Vašu potpunu opuštenost prilikom boravka u našem resortu će se pobrinuti naša wellness zona, koja će Vam pružiti odmor od stresnih situacija s kojima se svakodnevno susrećete.

Prekrasan ambijent i netaknuta priroda Mlinskog kamena, kao i raznolikost aktivnosti koje smo pripremili za Vas, će Vam pružiti jedinstven i nezaboravan ugođaj. Resort Mlinski kamen je mjesto na koje ćete se svakako poželjeti vratiti kako biste još jednom osjetili nevjerojatnu povezanost čovjeka s prirodom i odmorili se u opuštenoj atmosferi koju Vam naš eko resort nudi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.