Sezonske aktivnosti

Osim aktivnosti koje su Vam dostupne tijekom cijele godine, Mlinski kamen je za Vas priredio i sezonske aktivnosti, vezane uz pojedine blagdane ili godišnja doba.

Užitak u prigodnom ambijentu

Zabavite se uz specijalne programe koje smo osmislili samo za Vas i Vašu obitelj!

Uskrs

Oslobodite svoju kreativnost s nama i pridružite nam se u izradi najljepših uskršnjih pisanica! Omogućite svojoj djeci nezaboravne uspomene uz našu uskršnju radionicu. Naši spretni i kreativni voditelji radionice će osigurati zabavu Vama i Vašim najmilijima. A nakon toga se svi možete priključiti kolektivnoj potrazi za pisanicama u prirodi. Pridružite nam se!

Božić

Želite znati što ekipa Mlinskog kamena radi kada dolove i brijeg zabjeli nam snijeg? Pripremamo se za Božić izradom različitih rukotvorina kojim ćemo okititi naša Božićna drvca i razveseliti naše posjetitelje! Pozivamo Vas da nam se priključite i skupa s nama izradite najljepše Božićne ukrase. Posebno se radujemo našim najmlađim posjetiteljima za koje smo pripremili poseban program kreativnih radionica. Provedite s nama Badnjak i Božićno jutro i uživajte u pravom bijelom Božiću o kojem ste oduvijek sanjali.

Maškare

Čije lice se krije iza koje maske? Saznajte na maškarama u kompleksu Mlinski kamen! Mi ćemo Vam pomoći da osmislite i izradite najoriginalniju masku godine. Posebno ćemo se potruditi osloboditi maštu i kreativnost naših najmlađih posjetitelja. A sve sudionike nakon radionica očekuje najbolja zabava pod maskama uz rijeku Kupu. Pozivamo sve zainteresirane za malo misterije i puno zabave da nam se pridruže.

Nova godina

Želite sasvim novo iskustvo za proslavu Nove godine? Ljubitelj ste prirodnog okruženja? Želite najbolju zabavu za najluđu večer? Onda ste na pravom mjestu. Kompleks Mlinski kamen za Vas organizira najbolju novogodišnju večer u regiji. Uživajte u pogledu na prekrasno prirodno okruženje, zabavite se sa svojim prijateljima i iskoristite potencijal cijelog kompleksa Mlinski kamen. Nakon nezaboravne i lude noći, možete se odmoriti u našem wellness centru i prikupiti snagu za uspješan početak nove kalendarske godine. Ukoliko želite više informacija o cjelokupnom programu, molimo Vas da nas kontaktirate. Očekujemo vas!

Branje gljiva

Opustite se i istražite okolne šume uz naše organizirano branje gljiva. U svojoj maloj avanturi ćete naići na prekrasne krajolike i nevjerojatnu vegetaciju. A usput ćete se nagraditi i ponekom gljivom koju ste pažljivo prikupili tijekom svoje šetnje. U Vašoj avanturi će Vas pratiti stručna osoba koja će Vas uputiti u vrste gljiva koje možete očekivati u našim okolnim šumama te Vas naučiti kako razlikovati otrovne od neotrovnih gljiva i još mnogo toga. Ova aktivnost će vam omogućiti da probudite svoj istraživački duh dok uživate u mirisima i zvukovima šume u kojoj se nalazite.

Pečenje rakije

Pečenje rakije nije samo proces pravljenja tradicionalnog alkoholnog pića. To je poseban događaj na kojem se okuplja cijelo selo kako bi se pripovijedale najljepše priče te prepričavali najbitniji događaji prethodnog perioda. A kako se cijeli proces pravljenja rakije vrši? Saznajte na našoj radionici, na kojoj ćemo vas uputiti u sve tajne pravljenja najbolje domaće rakije od šljive. Osim što će te se zagrijati uz čašicu domaćeg pića, zagrijat ćete i svoje srce te sa sobom ponijeti prekrasne uspomene, ali i bocu rakije koju ste samu ispekli.

Slatko i kiseljenje

Naučite kako se najbolje pripremiti za hladnije dane uz naše radionice pripremanja hrane za zimnicu. Osim što ćete dobiti pristup tajnim receptima naših baka, moći ćete svojim najdražima pokloniti teglicu hrane za zimnicu koju ste sami pripremili. Pokažite svoju spretnost i počnite s pripremanjem zimnice već sada!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.