Timski sportovi

Okupite ekipu i pokažite svoju spretnost u jednom od timskih sportova kojim se možete baviti u okviru našeg eko resorta!

Za Vas smo uredili sportske terene kako biste se što bolje zabavili, ali i opustili uz aktivan odmor u prirodi. Izaberite sport po želji i uživajte u sportskim aktivnostima u srcu prirode.

Nogomet

Za Vas je nogomet uistinu najvažnija sporedna stvar na svijetu? Iznajmite naš nogometni teren i zaigrajte utakmicu života! Nogometni teren Mlinskog kamena je osvijetljen noću pa će Vam na izboru biti i dnevni i noćni termini utakmica. A prekrasan prirodni ambijent u kojem se nalazite će upotpuniti Vaš doživljaj. Osim što ćete se dobro zabaviti, povećat ćete svoju kondiciju i zdravlje. Dobitna kombinacija!

Odbojka

Da li ste ikada igrali odbojku pod otvorenim nebom u netaknutoj prirodi? Ukoliko niste, ovo je prava prilika da to promijenite! Iznajmite naš odbojkaški teren i uživajte u nevjerojatnoj kombinaciji prirodnog okruženja, čistog zraka, sportske aktivnosti i zabave. Vjerujemo da će Vas oduševiti!

Badminton

Odličan način da se opustite i zabavite jeste da zaigrate badmintonski meč na našim terenima za badminton. Osim što ćete si povećati raspoloženje, poboljšat ćete svoju kondiciju i zdravlje. Iskoristite prirodu u kojoj se nalazite za aktivan odmor i napunite se energijom za nove poslovne uspjehe. Isplatit će Vam se!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.